Vill du formge din trädgård, överbyggnad eller pergola? Hämta inspiration här!

Vill du veta mer om de senaste trenderna inom uteliv? Är du på jakt efter en rolig trädgårdsaktivitet eller en snygg överbyggnad till din pergola? Det finns gott om idéer på vår blogg! Vi ger dig tips så att du kan sålla bland alla valmöjligheter, och summerar fördelarna med en specifik produkt. Bli positivt överraskad av utelivet i ordets vidaste bemärkelse!

After Red Dot Amani also wins iF Design Award

14 mars 2024
With Amani newly launched internationally at R+T 2024, Renson takes outdoor living to the next level.

Allt du måste veta om ett fristående terrasstak

23 juni 2021
Att anlägga en terrass en bit ut i trädgården, som inte är byggd mot huset är kanske inte det första man tänker på. Men allt fler väljer att anlägga en fristående terrass och att förse den med ett fristående tak. Det kan man göra om det exempelvis finns en plats i trädgården där solen skiner längre eller om man vill kunna dra sig undan med en god bok, en drink eller en god vän.

More news

Terrasstak, veranda eller pergola? Vi gör en jämförelse!

23 juni 2021
Inom bostadsbyggnad och inredning håller skillnaden mellan ute och inne på att suddas ut. Att låta världen utomhus komma in, men också att inreda våra uterum som en del av hemmet, det är kanske den största bostadstrenden idag. Vi skapar allt mer fantastiska uterum där det är härligt att vistas. Precis som i soffan, men ute i det gröna, i den friska luften med vacker utsikt.

10 zen-tips för att varva ner i huset och i trädgården

23 juni 2021
Det är inte alltid så lätt att varva ner efter en stressig dag. Vill du ha några tips för att varva ner? Dessa zen-tips hjälper dig att komma till ro i huset och i trädgården.

3 intressanta fördelar med terrasstak av aluminium

23 juni 2021
Aluminium är ett mycket populärt material för konstruktion av terrasstak. Och det är inte konstigt, det är lätt att underhålla, det är hållbart och de finns i en rad olika stilar. Kontakta oss, vi informerar dig gärna om fördelarna med terrasstak i aluminium!