Hitta en återförsäljare

Hitta en återförsäljare i Sverige

Hitta en återförsäljare i Sverige

Hitta närmaste auktoriserade återförsäljare eller montör

Är du nyfiken på hur du kan anpassa din terrass så att du kan tillbringa mer tid utomhus? Då kan du exempelvis ta kontakt med en av våra auktoriserade Renson-ambassadörer.

Renson-ambassadörer hjälper dig med:

 • Sakkunnig och personlig rådgivning och vägledning till ditt projekt
 • Professionell montering tack vare ett väl utbildat team
 • Eftermarknadsservice av hög kvalitet på Rensons kvalitetsprodukter

Erfaren ambassadör

En erfaren ambassadör har flera års erfarenhet av Rensons utomhusprodukter och de ger den mest professionella rådgivningen. De erfarna ambassadörerna representerar allt det Renson står för: komfort, design, kvalitet och service. Dit kan du vända dig för rådgivning och beställning av Rensons hela produktutbud av terrasstak, solskydd och/eller fasadbeklädnad. I deras stora showroom kan du bekanta dig med en rad olika möjligheter.

  Ambassadör

  En Renson-ambassadör är en riktig specialist på Rensons terrasstak. I deras showroom kan du bekanta dig med våra utomhusprodukter. Där får du sakkunnig och skräddarsydd rådgivning för att du ska nå ett strålande resultat. Du kan känna dig trygg med att monteringen utförs av ett välutbildat team på ett professionellt sätt. Din Renson-ambassadör hjälper dig gärna också efter leverans och montering.

   Försäljningsställe

   På Rensons försäljningsställen kan du köpa och beställa montering av Rensons terrasstak. Personalen på Rensons försäljningsställen har utbildats av Renson och de har alltså all nödvändig kunskap om våra utomhusprodukter.

    Partner

    Bij een Renson Partner kan je terecht voor de aankoop en plaatsing van een terrasoverkapping van Renson. De Renson Partners hebben de nodige expertise van de Outdoor oplossingen dankzij een doorgedreven opleiding.