Boyta utomhus: Camargue

Stramt designat uterum med öppen spis Denna vita bostad belägen i ett lugnt bostadsområde i Flandern har en öppen planlösning som övergår i ett stramt designat uterum. Tack vare den öppna spisen och nedsänkbara sidoelement i terrasstaket behöver de boende inte längre vänta till sommaren för att kunna njuta av trädgården.

Where magic happens... Algarve 'Classic Line'

Skye - Innovativt terrasstak i moduler som kan stängas helt och hållet

Detta är den nyaste och mest exklusiva terrasstaksserien i Renson®-sortimentet med ett tak av aluminiumlameller som kan roteras eller skjutas undan. Lamellerna skyddar mot regn, sol och vind. På sommaren kan värmen släppas ut och på vintern kan man skjuta undan taket för att få in maximalt med ljus. Det är särskilt viktigt att släppa in det naturliga solljuset om man bygger Skye mot en fasad. Lamellerna i terrasstaket Skye är konstruerade på ett sådant sätt att regnet leds undan i sidled.

Lamelltak - Camargue

Detta eleganta terrasstak med platt tak skyddar mot både sol och regn och förvandlar terrassen till ett behagligt uterum, året runt. De tippbara lamellerna är lätta att manövrera och de vrids ljudlöst när du en position som reglerar ljusinfallet och ventilationen.

Toscane

Terrasstak med screen i taket som kan vikas undan. I taket finns en vattenavvisande duk som skyddar mot regn. Sidorna kan stängas av helt och hållet med olika element.

Camargue

Livet förändras när du tillbringar mer tid utomhus. En tidlös design och oändliga anpassningsmöjligheter, detta terrasstak anpassar sig till din bostad. Vridbart solskydd ger dig möjlighet att skapa perfekt ljusinfall och ventilation.

Lagune

Mer atmosfär, mer komfort och mer livsglädje i trädgården. Upptäck fördelarna med terrasstaket Lagune®.

Healthy Domestic Concept®

Som specialist inom ventilation och solskydd erbjuder RENSON®, med Healthy Domestic Concept® flera olika lösningar som skapar din drömbostad.

Företagsvideo

RENSON skapar innovativa koncept och produkter för en behaglig och hälsosam inomhusmiljö i bostäder och andra byggnader med lägsta möjliga energiförbrukning och med en känsla för design.

Vindtunneltest

Vindtunneltest Fixscreen Evo // vindhastighet 36,10 m/s

Algarve

En trendig och funktionell lösning för mer tid utomhus. En ny, modern design – detta terrasstak kan du bygga upp överallt – på din terrass, bredvid poolen eller fristående i trädgården.